امروزه در بازسازی های ساختمانی از انواع سقف های کناف مشبک یکپارچه یا دیگر سقف های کاذب استفاده می شود. یکی از سقف های بسیار با کیفیت، اقتصادی و ضد حریق سقف کاذب نسوز است. این سقف ها به دلیل نوع مواد اولیه به کار رفته در آن مقاومت بالایی در برابر حریق و آتش سوزی دارد، از همین رو می توان به راحتی در محیط هایی که احتمال خطر آتش سوزی در آن وجود دارد استفاده کرد. در این مقاله شما را با سقف کاذب نسوز و ویژگی های آن به طور کامل آشنا می کنیم.
سقف کاذب نسوز چیست؟
سقف کاذب نسوز یکی از انواع سقف کاذب است که مانند کنافها، رابیتس، چوب و… می توان به راحتی از آن استفاده کرد. با این تفاوت که این نوع سقف مقاومت بالایی در برابر حریق دارد، از همین رو می توان به راحتی و اطمینان خاطر از آن در محیط های پرخطر استفاده کرد. در این سقف ها از ترکیباتی مانند طلق، شیشه، گچ، پی وی سی و… استفاده شده تا بتواند علاوه بر شکل ظاهری مناسب، ایمنی سازه را نیز در زمان بحران و آتش سوزی افزایش دهد. فرقی نمی کند ساختمان مسکونی است، اداری یا تجاری، می توانید بدون هیچ محدودیتی از طراحی این سقف ها برای زیباسازی محیط استفاده کنید. به ویژه آنکه طراحی نورپردازی نیز در اجرای این سقف ها محدودیت ندارد.
آنچه باید در مورد سقف های کاذب نسوز بدانید
شاید برای شما جالب باشد که بدانید در ساختار این سقف ها به ویژه از نوع گچی، آب زیادی استفاده شده است. علاوه بر آن سولفات کلسیم موجود در تایل های پیش ساخته به مقاومت آن در برابر حریق کمک می کند. این نوع سقف های کاذب انواع مختلفی دارد که در هر کدام مواد اولیه متفاوتی به کار رفته است. از جمله انواع سقف های کاذب نسوز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- FR: در تولید این سقف ها از الیاف شیشه استفاده شده که مقاومت بالایی در برابر آتش دارد. در محیط هایی با رطوبت پایین و در معرض آتش سوزی می توان از این نوع سقف های نسوز کاذب استفاده کرد.
- FM: این نوع سقف نسوز کاذب نیز در برابر آتش بسیار مقاوم است. همچنین مقاومت بالایی نیز در برابر آب دارد. متریال این سقف از جنس کناف است و علاوه بر مقاومت بالا، می توانید از آن برای زیباسازی محیط های در معرض خطر حریق و رطوبت استفاده کنید.
کاربرد سقف های کاذب نسوز
از مهمترین کاربردهایی که این نوع سقف ها می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اجرای سقف کاذب اتاق سرور و دیتا سنتر
- اتاق های برق
- محیط های درمانی اعم از بیمارستان ها و آزمایشگاه ها
- ساختمان های اداری
- کاربرد در محیط های نمایشگاهی و زیباسازی غرفه ها
- مورد استفاده در محیط های آموزشی و مدار
- کارخانه ها و شرکت های صنعتی
انواع سقف کاذب
سقف های کاذب انواع مختلفی دارند که می توان به تناسب نیاز و سلیقه هر کدام را استفاده کرد. این سقف ها شامل موارد زیر می باشد:
۱- سقف رابیتس:
یکی از مهمترین ویژگی های سقف رابیتس مقاومت بالای ان است که می توان به راحتی دو طرح برجسته و مسطح را به راحتی برای آن اجرایی کرد.
۲- سقف های کناف:
یکی از پرطرفدارترین نوع سقف های کاذب، کناف سقف است که علاوه بر زیبایی قابلیت اجرای طرح های متنوع را در کنار طراحی نورپردازی دارا است. شما می توانید از این سقف به اشکال مختلف استفاده کنید. سقف های کناف یکپارچه یا مشبک از انواع پرطرفدار کنافها می باشد.
۳- سقف گریلیوم:
در این سقف ها از آلومینیوم یا انواع دیگر آلیاژ استفاده شده است. در واقع سقف گریلیوم به شکل حفره ای و مربع شکل است.
۴- سقف چوبی:
اگر بخواهید محیطی طبیعی و گرم داشته باشید قطعا سقف چوبی یکی از گزینه های جذاب و خاص است. فقط در زمان نصب باید از لمبه کوبی، تراز سقف با چهارتراش و کلاف کشی انجام شود.
مزایا استفاده از سقف های کاذب نسوز
استفاده از سقف کاذب نسوز مزایای زیادی به همراه دارد که مهمترین آن ها عبارت است از:
- نصب سریع و آسان
- مقاوم در برابر حریق و آتش سوزی
- امکان نظافت و شستشو
- وزن کم
- حمل آسان
- عایق صوتی
- پیشگیری از هدررفت انرژی
نحوه اجرای سقف های کاذب نسوز
شاید برای شما سوال باشد که نحوه اجرا و نصب سقف کاذب نسوز چگونه است؟
این سقف ها دارای سپری، تایل گچی، آویز و نبشی هستند که در صورت وجود تمامی این ساختارها می توان برای نصب هر تایل دست به کار شد.
همانطور که میدانید این سقف ها دارای سازه های پیش ساخته ای هستند که برای نصب باید روی زیرساخت های فلزی قرار گیرند. این زیرساخت ها به کمک سپری های فلزی آماده و با نبشی و آویز در جای خود محکم می شوند. پس از آن تایل های گچی با استفاده از پیچ یا هر وسیله دیگری روی اتصالات فلزی نصب می شود.
نکته مهمی که باید درباره نصب این سقف ها بدانید، اینکه اجرای زیرسازی های آن باید به طور کامل صورت گیرد. به طور مثال اگر هدف شما از سقف های کاذب پوشش تاسیسات سقفی و یا پوشاندن خرابی های آن است باید تعمیرات و تعویض های لازم انجام شود. پس از آن این سقف توسط استادکار ماهر و تجربه نصب شود. برای این منظور پیشنهاد می شود از نظرات کارشناسی و تخصصی استاد کاران و نصابان باتجربه شرکت کیان دکور برای اجرای هر چه بهتر این سقف ها استفاده کنید. برای این منظور کافی است با کارشناسان این شرکت با شماره ۰۹۱۲۶۲۱۴۶۱۱ تماس بگیرید.
قیمت و خرید سقف های کاذب نسوز
خرید متریال برای سقف های کاذب یکی از کارهای اصولی است. یکی از مهمترین پارامترهای تاثیرگذار در قیمت این نوع سقف کیفیت، جنس و ابعاد مورد نیاز است. در صورتی که قصد خرید بهترین متریال برای اطلاع از قیمت سقف کاذب نسوز می توانید با کارشناسان کیان دکور تماس بگیرید.
جمع بندی
اگر در زمان بازسازی ساختمان، استفاده از سقف های کاذب یکی از انتخاب های شما بود حتما باید به نکات ایمنی و شرایط ساختمان نیز توجه کنید. اگر ساختمان مورد نظر در معرض آسیب هایی مانند رطوبت یا آتش سوزی است، عقل حکم می کند که حتما از متریالی برای این موضوع استفاده شود که ایمنی محیط را فراهم کند. یکی از بهترین گزینه ها برای ساختمان های در معرض خطر آتش سوزی و حریق استفاده از سقف نسوز کاذب است. این سقف ها در دو نوع FR و FM به فروش می رسد که شما می توانید به تناسب نیاز خود هر کدام را که تمایل دارید خریداری کنید. در صورتی که در انتخاب خود مردد هستید می توانید از نظر کارشناسان خبره در این زمینه استفاده کنید. برای این منظور پیشنهاد می کنیم با کارشناسان شرکت کیان دکور تماس بگیرید.
سوالات متداول
۱- انواع سقف کاذب نسوز چیست؟
این سقف ها در دو نوع FR و FM تولید و عرضه می شود.
۲- مزیت استفاده از سقف نسوز کاذب چیست؟
- نصب سریع و آسان
- مقاوم در برابر حریق و آتش سوزی
- امکان نظافت و شستشو
- وزن کم
- حمل آسان
- عایق صوتی
- پیشگیری از هدررفت انرژی
۳- موارد کاربرد سقف های نسوز چیست؟
- اتاق سرور و دیتا سنتر
- اتاق های برق
- محیط های درمانی اعم از بیمارستان ها و آزمایشگاه ها
- ساختمان های اداری
- کاربرد در محیط های نمایشگاهی و زیباسازی غرفه ها
- مورد استفاده در محیط های آموزشی و مدارس
- کارخانه ها و شرکت های صنعتی
بدون دیدگاه