مزایا و معایب بازسازی خانه قدیمی

امروزه به دلیل هزینه های بالای ساخت و ساز انجام بازسازی خانه یکی از اقدامات ضروری برای بهبود کیفیت نمای داخلی وخارجی ساختمان ها به شمار می آید. مزایا و معایب بازسازی خانه قدیمی البته در کنار هم می تواند تصمیم برای بازسازی را تحت الشعاع قرار دهد با این وجود در شرایطی که یک بنا از نظر ارزش فرهنگی، اقتصادی و… ارزشمند باشد مالک می توان برای بازسازی اقدام کند. در این مطلب درباره مزایا و معایب بازسازی خانه قدیمی به طور کامل توضیح می دهید.

دلیل بازسازی داخل خانه چیست؟

دلیل بازسازی داخل خانه چیست؟

اگر می خواهید خانه خود را به فروش برسانید وساختمان شما عمر زیادی کرده طبیعتا می دانید این موضوع تا حد زیادی باعث کاهش ارزش ملک شما می شود. برای جبران این موضوع استفاده از راهکار بازسازی ساختمان تا حد زیادی راهگشا است. بازسازی می تواند دایره وسیع از تغییرات در ساختمان یا تغییراتی بسیار جزیی را شامل شود. اما به طور کلی چیزی که می توان با قاطعیت درباره آن نظر داد اینکه بازسازی تا حد زیادی بر ارزش ملک شما اضافه می کند. در چنین شرایطی انجام پروژه بازسازی اصولی نه تنها راهکاری برای بهبود ساختمان یا خانه شما به شمار می آید بلکه می توانید این هزینه را نوعی سرمایه گذاری بدانید. بازسازی ابعاد گسترده ای دارد، می تواند از تغییرات کلی در شکل ظاهری نمای کلی ساختمان در خارج و داخل باشد یا حتی در حد رنگ کاری و تعویض کابینت ها و… .

بازسازی ساختمان در تعاریف کلی راهکاری برای ترمیم یک بنا به شمار می آید که طی آن با انجام اقداماتی مثل تغییر دکوراسیون داخلی خانه یا انجام کارهایی مثل بازسازی راه پله های قدیمی تلاش می شود تا عمر یک سازه افزایش پیدا کند. انجام دیوار کناف یا کناف همه در زمره اقدامات برای بازسازی به شمار می آید. بازسازی یکی از اقدامات پرهزینه به شمار می آید از همین رو مالک پیش از انجام آن باید برآورد تخمینی از این هزینه ها داشته باشد.

بازسازی یک بنا مراحلی دارد که در ادامه به مهمترین آن ها اشاره می شود:

بازسازی زیرساختی: این نوع بازسازی می تواند مربوط به بخش تاسیسات لوله کشی و برق و… باشد. در واقع در این نوع بازسازی بخش های مهم یک بنا مورد تعمیر و مرمت قرار می گیرد.

بازسازی دکور: مرحله دیگری است که با هدف بهسازی و زیباسازی بنا انجام می شود مثل ساخت دیوار با سنگ آنتیک پشت تلویزیون از جمله این موارد است.ایجاد دیوارها و سقف کاذب در بخش های مختلف خانه، نورپردازی، اجرای رابیتس، استفاده از کاغذ دیواری های زیبا برای بهبود کیفیت دیوارها، تعویض کاشی و سرامیک سرویس های بهداشتی نیز از دیگر اقداماتی است که به بازسازی دکور ساختمان کمک میکند.

در صورتی که در بازسازی ساختمان خود خواستار تغییرات دکوراسیون داخلی باشید لازم است از شرکت های معتبر و باسابقه ای که در این زمینه فعالیت دارند مشاوره دریافت کنید. شرکت کیان دکور از جمله شرکت های معتبر در کشور است که با بهره گیری از ظرفیت استاد کاران حرفه ای پروژه های بازسازی را با مناسب ترین قیمت و کوتاه ترین زمان ممکن برای شما اجرایی می کند. از مهمترین خدماتی که کیان دکور به مشتریان خود ارائه می کند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اجرا و طراحی کناف و انواع سقف کاذب
  • اجرای کناف دیوار و سقف
  • اجرای پروژه های دکوراسیون ساختمان های مسکونی و تجاری
  • انجام پروژه های بازسازی خانه های مسکونی
  • اجرای پروژه کناف اتاق خواب، سرویس بهداشتی، تی وی روم و…
  • اجرای انواع طلق، دیوارپوش، قرنیز، کفپوش و…
  • انجام پروژه های سقف کاذب برای اماکن سرپوشیده مثل استخرها، مجتمع های تجاری و…

در صورت نیاز به دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان کیان دکور به شماره ۰۹۱۲۶۲۱۴۶۱۱ تماس بگیرید.

نحوه ی انجام بازسازی ساختمان

نحوه ی انجام بازسازی ساختمان

مجموع اقداماتی که برای بهبود کیفیت یک بنا صورت می گیرد تا به شکلی زیبا و استاندارد  تبدیل شود بازسازی می گویند. در بازسازی ساختمان میتوان بدون تخریب بنا، عمر ساختمان را افزایش داد.

برای انجام بازسازی لازم است اقدامات اولیه ای انجام شود تا براساس آن پروژه با دقت و منظم پیشرفت داشته باشد.

تهیه نقشه کامل از ساختمان و موقعیت های مختلف آن اعم از اتاق ها، نشیمن، سرویس بهداشتی و…

انجام اقدامات بازسازی در دیوارها، کف و سقف بنا

انجام بازسازی و اقدامات لازم در آشپزخانه، اعم از تغییر نمای آشپزخانه، رنگ یا گچ کاری، تعویض کابینت و…

بازسازی اتاق ها با ایجاد یا تغییر کمد دیواری، رنگ، دکور اتاق و…

 دلایل بازسازی خانه قدیمی

 دلایل بازسازی خانه قدیمی

اگرچه مزایا و معایب بازسازی خانه قدیمی را نمی توان نادیده گرفت اما از آنجا که این روش خرابی، هزینه و زمان زیادی تا حصول نتیجه به همراه دارد از همین رو لازم است دلایل قابل قبولی انگیزه شروع چنین پروژه ای شود.

نگهداری از ارزش و یادگارهای گذشتگان، کاهش مصرف انرژی، بهبود کیفیت فضای بنا بدون تخریب ساختمان و زیباسازی بنا از مهمترین دلایلی است که پروژه های بازسازی اجرا می شوند.

منظور از کاهش مصرف انرژی می تواند تغییر سیستم سرمایش و گرمایش ساختمان را شامل شود. در مواردی نیز تغییر متریال ورودی ها و خروجی های خانه مثل درب وپنجره می

تواند این هدف را محقق کند. اما به طور کلی می توان موارد زیر را از مهمترین دلایل بازسازی یک ساختمان در نظر گرفت:

تغییر کاربری ساختمان: برای این کار لازم است نقشه داخلی ساختمان بدون تخریب های زیاد تغییر کند. تغییر محل اتاق ها،  نشیمن و… از جمله این موارد است.

فرسودگی و قدیمی بودن بنا: این موضوع به مرور زمان بر تاسیسات ساختمان و نیز نمای داخلی و خارجی تاثیر می گذارد. بازسازی یکی از راه های مناسب برای بهبود کیفیت ساختمان به شمار می آید.

ایجاد دکوراسیون جدید: با توجه به اینکه دکوراسیون داخلی خانه ها متاثر از مد و تغییر سبک زندگی است خانه های قدیمی تا حد زیبایی از این تازگی ها فاصله دارند. بازسازی با هدف ایجاد دکوراسیون جدید می تواند یکی از روش های موثر به شمار آید.

چگونه هزینه های بازسازی خانه را انجام دهیم؟

چگونه هزینه های بازسازی خانه را انجام دهیم؟

برآورد هزینه های بازسازی نیازمند محاسبه تقریبی متریال و مراحل مختلف بازسازی اعم از تخریب، ساخت، نظافت و… است. برای رسیدن به یک رقم حدودی برای بازسازی بنا باید موارد زیر را با مشورت کارشناسان این زمینه تهیه کنید:

  • مصالح
  • حمل و نقل مصالح و نخاله های ساختمانی
  • تعمیرات ساختمانی یا زیرساختی
  • تغییرات مورد نیاز برای دکوراسیون
  • هزینه های کارگران، استادکاران و پیمانکار پروژه بازسازی

 

یکی از مهمترین نکاتی که در هزینه های بازسازی مورد توجه است نحوه پرداخت دستمزد مجریان پروژه است. غالبا در قراردادهای صورت گرفته بین مالک و پیمانکار دستمزد به صورت روزمزد یا کنترات محاسبه و پرداخت می شود. هر کدام از این نوع روش های پرداختی می تواند با مزیت ها و معایبی مواجه باشد. بسته به بودجه شما به طور کلی می توان گفت دستمزد روزمزد به صورت روزانه پرداخت می شود. اما در نوع کنترات کل پروژه با یک هزینه و عدد مشخص عقد قرارداد می شود. پیمانکار موظف به تحویل پروژه در زمان مشخص است و کارفرما یا مالک نیز موظف به انجام تعهدات خود در زمینه پرداخت دستمزدها است. مزیت کنتراتی بودن پروژه تلاش مجریان و پیمانکاران برای تسریع روند پروژه بیشتر است.

مزایای بازسازی خانه

مزایای بازسازی خانه

انجام بازسازی ساختمان در کنار هزینه ها و زمانی برای آن صرف می شود همراه با مزیت های بسیار قابل قبولی است. از مهمترین مزایای بازسازی خانه قدیمی   می توان به موارد زیر اشاره کرد:

صرفه جویی در انرژی: به دلیل متریال های روزآمد و متناسب با تکنولوژی های روز یکی از مزیت های مهم بازسازی خانه های قدیمی استفاده از مصالح و متریالی است که در کنار زیباسازی بنا امکان صرفه جویی در انرژی و پیشگیری از اتلاف انرژی را به همراه دارد.

بهبود کیفیت بنا: بازسازی ساختمان به بهبود کیفیت و ارزش اقتصادی ساختمان می افزاید. علاوه بر اینکه ساکنین ساختمان احساس بهتری برای زندگی در بنا خواهند داشت. زیباییهای بصری و زدودن آثار فرسودگی ساختمان تاثیر به سزایی در روحیه ساکنان آن دارد.

تغییر در ابعاد و اندازه های بنا: تغییر اندازه های داخلی ساختمان یکی از مزیت هایی است که می توان در بازسازی انجام داد. تغییر در اندازه اتاق، آشپزخانه، سرویس های بهداشتی و پذیرایی از جمله این تغییرات است.

افزایش ارزش اقتصادی ساختمان: این نکته را می توان یکی از مهمترین مزیت های بازسازی دانست که در کنار دیگر مزیت ها انگیزه زیادی برای مالکان به همراه دارد. به ویژه برای کسانی که قصد فروش ساختمان خود را دارند. طبیعتا مشتریان یک خانه تمیز، نو و زیبا را به یک ساختمان مخروبه و نازیبا که هزینه زیادی به همراه دارد ترجیح می دهند.

معایب بازسازی ساختمان

معایب بازسازی ساختمان

در کنار مزایایی که برای بازسازی ساختمان بیان شد می توان گفت معایب بازسازی خانه قدیمی را نمی توان نادیده گرفت. از مهمترین معایب بازسازی عبارت است از:

لزوم تعمیر خرابی ها و آسیب های احتمالی به زیرساختهای آب و برق ساختمان امری زمانبر است

هزینه بر بودن مشکلاتی که ممکن است در روند بازسازی رخ دهد که در خلال برآورد هزینه های لحاظ نشده اند

 

شرایط لازم برای تعمیر و بازسازی خانه قدیمی

شرایط لازم برای تعمیر و بازسازی خانه قدیمی

یکی از نکاتی که در بازسازی یا تعمیر خانه های قدیمی مورد توجه است روش هایی است که برای این موضوع استفاده می شود. عمدتا خانه های قدیمی را به دو روش حفاظتی یا سبکی مورد بازسازی قرار می دهند.

بازسازی حفاظتی یعنی ساختمان با حفاظت کامل تحت بازسازی قرار می گیرد. در واقع به طور کلی نمای خارجی یا فضای داخلی تحت تعمیرات و مرمت قرار می گیرد.

بازسازی سبکی اما روشی است بخشی جدید جایگزین بخش های قدیمی بنا می شود تا فضاهای فرسوده حذف و با تعمیرات صورت گرفته فضای جدید با همان طرح اولیه اما با مصالح و متریال جدید جایگزین شود. در بناهای تاریخی غالبا از این روش استفاده می شود تا علاوه بر حفظ نمای کلی ساختمان، کار تعمیر به شکلی ظریف و دقیق انجام شود. در این صورت می توان عمر یک بنای تاریخی و قدیمی را در عین زیباسازی مجدد افزایش داد.

 

عوامل مهم در بازسازی خانه های قدیمی

در بازسازی خانه های قدیمی نکات مهمی وجود دارد که باید مورد توجه پیمانکاران و مجریان طرح قرار گیرد. مهمترین این نکات عبارت است از:

  • مقاوم سازی ساختمان
  • نصب المان های جدا
  • سفت کاری بخش های تضعیف شده ساختمان
  • نوسازی نمای کلی ساختمان
  • نوسازی بخش هایی که کاملا تخریب شده
  • استفاده از مصالح با کیفیت در بازسازی خانه های قدیمی

 

پس از رعایت این نکات، عواملی که منجر به انجام بازسازی در یک بنا می شود مورد توجه قرار می گیرد:

تغییر و ترمیم کف، سقف و دیوارها: یکی از مهمترین عللی که مالکان اقدام به بازسازی می کنند ترمیم بخش های داخلی ساختمان است که به روش های مختلف اعم از گچ، رنگ،  کاغذ دیواری یا… صورت می گیرد.

بازسازی و تعمیر خانه کلنگی چه شرایطی دارد؟

بازسازی و تعمیر خانه کلنگی چه شرایطی دارد؟

  • نکته مهمی که در بازسازی خانه های کلنگی وجود دارد لزوم دریافت مجوز از شهرداری ها است.
  • دریافت مجوز بازسازی از طریق خدمات الکترونیک شهرداری
  • نظارت مهندس ناظر (نام او در پروانه ساختمان ثبت می شود)
  • نظارت بر روند تخریب از سوی مهندس ناظر
  • دریافت پروانه تخریب و نوسازی

 

سوالات متداول

چه تفاوتی بین بازسازی داخلی و بازسازی نمای خارجی وجود دارد؟

در داخل ساختمان بخش های قابل تعمیر بازسازی می شوند، اما در نمای ساختمان برای بازسازی به دلیل لزوم تخریب بخش هایی از نما و وجود مخاطراتی برای شهروندان از همین رو دریافت مجوز ضرورت دارد.

چه اقداماتی در بازسازی به مجوز نیاز ندارد؟

رنگ کاری و تعویض کابینت ها، اجرای سقف یا دیوار کاذب، تعمیرات پشت بام، تعمیرات یا تعویض سیستم های تاسیساتی، حفر چاه، تعمیر نمای ساختمان، تعمیرات و تغییرات در محوطه حیاط، استخر وبخش های داخلی.

آیا همه اقدامات بازسازی الزاما نیازمند دریافت مجوز است؟

خیر تنها مواردی که می تواند خطر آفرین باشد یا برای مردم ایجاد مزاحمت کند نیازمند دریافت مجوز است. مثل تغییر پله ها، تخریب دیوارهای اصلی ساختمان، تغییر نمای ساختمان، تغییر و جابجایی پارکینگ، جابجایی دیوارهای پارکینگ، تغییر کاربری و مواردی از این دست.

هدف از بازسازی ساختمان چیست؟

بهبود چهره فرسوده ساختمان، تغییر کاربری ونیز ایجاد دکوراسیون جدید از مهمترین انگیزه ها و دلایل بازسازی یک ساختمان به شمار می آید.

هزینه تقریبی بازسازی خانه حدودا چه میزان است؟

هزینه های بازسازی یک بنا به عوامل مختلفی بستگی دارد:

  • میزان تعمیرات
  • مصالح و متریال مورد نیاز
  • متراژ بنا
  • تعداد کارگر و استادکار برای پروژه
  • نوع بازسازی

با مشخص شدن این موارد می توان تا حدودی میزان تقریبی هزینه های بازسازی را مشخص کرد.

انجام بازسازی ساختمان الزاما نیاز به دریافت مجوز دارد؟

بازسازی بخش های داخلی ساختمان به صورت جزیی نیازی به مجوز ندارد اما درصورتی که مالک قصد بازسازی نمای خارجی ساختمان را داشته باشد که ممکن است بخش هایی تخریب شود و برای مردم ایجاد مزاحمت یا خطر کند در این صورت نیازمند دریافت پروانه بازسازی از شهرداری است. پس از آن مهندس ناظر باید بر تمام مراحل بازسازی نظارت می کند و با تایید و امضای او شهرداری تاییدیه بازسازی را به شما ارائه می کند.

بازسازی ساختمان چه تاثیری در ماندگاری بنا دارد؟

به دلیل تعویض تاسیسات زیرساختی مثل لوله کشی های آب وگاز و نیز سیم کشی های برق، تغییر در دکوراسیون داخلی و گاهی نمای خارجی بنا، افزایش ماندگاری بنا از مهمترین تاثیراتی است که بازسازی اصولی ساختمان به همراه دارد.

برای کاهش هزینه های بازسازی خانه های کلنگی چه راهی وجود دارد؟

در صورتی که بودجه شما برای انجام پروژه بازسازی محدود است می توانید به صورت جزیی و مرحله ای هر بخش از ساختمان را مورد بازسازی قرار داد. برای این کار لازم است اولویت های خود را برای انجام بازسازی تعیین کنید. به طور مثال اگر هدف شما ایجاد زیبایی ظاهری اتاق ها باشد میتوانید از رنگ یا کاغذ دیواری بجای تعمیرات سنگین و عمیق استفاده کنید.

آیا امکان بازسازی خانه های فرسوده وجود دارد؟

طی سالهای اخیر هیئت دولت برای حمایت از بازسازی خانه های فرسوده  و بهسازی آنها اقدام به انجام طرح های حمایتی اعم از پرداخت تسهیلات و نیز تسهیل روند دریافت مجوزها کرده است.

 چه عواملی بر هزینه ها و زمان بازسازی یک بنا تاثیرگذار است؟

مساحت بنا، تعداد طبقات ساختمان، طراحی جدید، ایمنی بناهای مجاور، میزان تخریب ها، میزان تغییرات مدنظر و عواملی از این دست به طور مستقیم بر زمان اجرای پروژه بر قیمت بازسازی ساختمان تاثیر مستقیم دارد.

آیا امکان بازسازی ساختمان بدون استفاده از حضور مشاور و کارشناس حرفه ای وجود دارد؟

در صورتی که بازسازی محدود به رنگ کاری و تغییر شیرآلات و … باشد ممکن است مالکان با هدف کاهش هزینه های بازسازی بتوانند خودشان دست به کار شوند. اما در صورتی که قصد شما بازسازی تعمیرات اساسی تاسیسات، تخریب بخش هایی از ساختمان و انجام اقدامات تخصصی باشد باید گفت خیر. عدم حضور متخصصان در این زمینه می تواند ایمنی ساختمان شما را تهدید کند. از همین رو به هیچ عنوان به بهانه کاهش هزینه های بازسازی خودتان برای بازسازی ساختمان دست به کار نشوید.

شرکت کیان دکور چه مزیت هایی برای مشتریان خود در بازسازی ساختمان درنظر گرفته است؟

  • مشاوره رایگان و بازدید از بنا
  • معرفی کارشناسان و استادکاران مجرب و حرفه ای برای انجام پروژه
  • تحویل پروژه بر اساس قرارداد
  • استفاده از نیروی مجری حرفه ای، توانمند و متخصص
  • تحویل به موقع و هزینه مناسب پروژه
  • استفاده از مصالح و متریال با کیفیت

تنها بخشی از خدماتی است که کیان دکور خود را متعهد به انجام آن برای پروژه های محوله ارائه می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید

09126214611