خدمات اجرا و نصب سقف کاذب
یکی از کارهایی که می توان برای تغییر طراحی داخلی و زیبایی فضا انجام داد، نصب سقف کاذب است. برای نصب سقف کاذب نیاز به تخریب سقف نیست و تنها در زمانی کوتاه می توانید تغییر چشمگیری در دکوراسیون داخلی فضا موردنظر ایجاد کنید. در ضمن سقف کاذب علاوه بر زیبایی می تواند در پوشاندن تاسیسات نیز استفاده شود. خدمات سقف کاذب یکی از خدماتی است که در شرکت کیان دکور ارائه می شود. با مشاوره از شرکت کیان دکور می توانید بهترین مدل سقف کاذب را برای فضای مورد نظر خود انتخاب کنید و بهترین متریال سقف کاذب را نیز خریداری نمایید. برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نصب سقف کاذب می توانید با کارشناسان این شرکت در تماس باشید.
سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب همان طور که از نامش مشخص است، نوعی سقف است که بار ساختمان روی آن نیست و بیشتر و به جهت زیبایی در ساختمان استفاده میشود؛ گرچه این نوع سقف میتواند کاربردهای دیگری نیز داشته باشد. در این مطلب قصد داریم با سقف کاذب و انواع آن بیشتر آشنا شویم.
نصب سقف کاذب | توضیحات |
---|---|
میانگین قیمت خدمات | قیمت سقف کاذب ساده از ۱۸۰ هزار تومان الی ۲۵۰ هزار تومان |
جنس متریال | برند کناف ایران و آذران |
مدت زمان حدودی | مدت زمان اجرا بین ۲ تا ۵ روز |
محدوده جغرافیایی خدمات کیان دکور | تهران و کرج |
تهیه متریال | تهیه متریال به عهده مجموعه کیان دکور است |
گارانتی خدمات | خدمات نصب سقف کاذب تا ۱۸ ماه گارانتی دارد |
هزینه نصب و اجرا سقف کاذب
قیمت خدمات نصب سقف کاذب به عوامل مختلفی بستگی دارد و معمولا هزینه سقف کاذب به دو قسمت ” قیمت مصالح” و ” دستمزد اجرا” تقسیم می شود. به طور کلی مواد مورد نیاز برای اجرای سقف کاذب حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از قیمت تمام شدهی سقف و دستمزد نیز حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد را شامل میشود. در کنار این دو مورد باید ابتدا میزان فضای مورد نظر برای سقف کاذب نیز بررسی شود. برای استعلام هزینه نصب سقف کاذب می توانید از کارشناسان کیان دکور مشاوره بگیرید تا با توجه به عوامل تاثیر گذار در قیمت اجرای انواع سقف کاذب، به صورت اختصاصی به شما مشاوره رایگان دهند.

از سقف کاذب برای کدام بخش های خانه استفاده میشود؟
سقف کاذب در فضای اتاق، سرویس بهداشتی، حمام و حتی آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرد؛ این نوع سقفها کاربرد بسیار گسترده ای دارند و ممکن است در ساختمانهای اداری یا پاساژها نیز به کار روند. استفاده از سقف کاذب باعث جلوه بیشتر دکوراسیون داخلی خانه خواهد شد و ظاهر تازه ای به فضا میبخشد.
به طور کلی در صورتی که نیاز به نورپردازی های خاصی در فضا باشد، از سقف کاذب در آن بخش از خانه یا ساختمان استفاده میشود؛ چرا که کار را برای اجرای طرحها آسان کرده و هزینه اجرا یا تعمیر آن نسبت به اجرای طرح روی سقف اصلی ساختمان کمتر خواهد بود.

عوامل موثر بر هزینه نصب سقف کاذب
عواملی که در محاسبه هزینه و قیمت نصب سقف کاذب تاثیر گذار است عبارت اند از:
قیمت نوع سقف کاذب انتخابی (نوع و کیفیت مصالح و متریال مصرفی)
متراژ فضا و میزان حجم و ریزه کاری های لازم
طرح مورد نظر مشتری برای اجرای سقف کاذب
هزینه طراحی سقف کاذب توسط متخصصین کیان دکور
دستمزد نصاب و همچنین تعداد افرادی مورد نیاز برای اجرای سقف کاذب
و …
نصب انواع سقف کاذب در کیان دکور
انواع مختلفی از سقف کاذب در بازار موجود است که می توانید برای نصب مدل دلخواه به کیان دکور مراجعه کنید. در ادامه به تعدادی از انواع سقف کاذب که کیان دکور خدمات نصب آنها را ارائه می دهد اشاره می کنیم:
سقف کاذب کناف
سقف کاذب رابیتس
سقف کاذب مشبک
سقف کاذب چوبی
سقف کاذب گریلیوم
سقف کاذب آکوستیک یا جاذب صوتی
سقف کاذب آلومینیومی و دامپا
سقف کاذب پی وی سی PCV
سقف کاذب آی گلس
سقف کاذب کشسانی
سقف کاذب ام دی اف
سقف کاذب ترکیبی
سقف کاذب آسمان مجازی
نحوه استعلام قیمت اجرا سقف کاذب از کیان دکور
برای استعلام هزینه نصب سقف کاذب در کیان دکور می توانید با پرکردن فرم موجود در این صفحه منتظر تماس کارشناسان کیان دکور برای مشاوره و استعلام قیمت باشید و یا با شماره ۰۹۱۲۶۲۱۴۶۱۱ ( مدیریت مهندس شاهدی) تماس بگیرید.
مراحل اجرای سقف کاذب :
نحوه نصب و اجرای سقف کاذب بر اساس شکل و نوع ماده استفاده شده متفاوت خواهد بود. هر نوع سقف کاذب ساده یا سقف کاذب پی وی سی با توجه به شرایط و نوع موادی که برای پوشش دهی سقف در آنها استفاده میشود ممکن است اجرای آنها به خاطر دوام و افزایش قابلیت نگهداری سازه متفاوت باشد. معمولا سقف های کاذب به دو شکل یکپارچه و پیوسته یا تایل با اندازه های استاندارد تولید و در بازار عرضه میشود.
استفاده از سقف کاذب در شرایط زیر موثرتر است:
ارتفاع مناسب از زمین تا سقف باید حفظ شود
نوع سقف با توجه به نوع محیط مورد استفاده انتخاب شوند
با توجه به شرایط آب و هوایی انتخاب شود
در روش یکپارچه معمولا پس از شبکه بندی و شاسی کشی سقف، قطعات بزرگ سقف کاذب با پیچ یا پرچ به شبکه ایجاد شده در سقف متصل میشوند و در روش تایل، پس از شبکه بندی سقف قطعات استاندارد که ۶۰×۶۰ هستند در جاهای خود قرار داده میشوند و در کناره ها یا جاهای اطراف و حاشیه سقف که قطعات استاندارد بزرگ باشد برای جانمایی ابتدا برش داده شده سپس در جای خود قرار داده میشوند. تفاوت شکل یکپارچه و تایل در این است که در شکل یکپارچه به دلیل محکم شدن سقف کاذب به شبکه ایجاد شده قطعات فیکس و ثابت میشوند و نمیتوان آنها را جابجا کرد اما در روش تایل هر زمان به راحتی میتوان برای هر کاری تایل را بلند کرده و جابجا نمود. در تایل های کاذب یک قاب فلزی در حاشیه کار نصب میشود و در فضای میانه آن هم از سپری های فلزی طلایی رنگ یا نقرهای رنگ استفاده میگردد که با فاصله ۶۰ سانتیمتر و چند میل ثابت میشوند و در پایان قطعات تایل ۶۰ در ۶۰ درون آنها قرار داده میشود.
کیان دکور، نصب سقف کاذب را برای چه فضاهایی اجرا می کند؟
سقف کاذب برای تمامی فضاهایی که از نظر فنی امکان نصب آن وجود داشته باشد و ارتفاع آن مناسب است می تواند مناسب باشد. از جمله:
سقف کاذب پذیرایی سقف کاذب ویلا
سقف کاذب استخر سقف کاذب پارکینگ
ویژگی های سقف کاذب
سقف های کاذب ویژگی های زیادی دارند که بسیار بیشتر از معایب آنها است.
اول این که این نوع سقف ها میزان هدر رفتن انرژی در ساختمان را کاهش میدهند؛ چرا که با ایجاد فضایی خالی بین سقف اصلی ساختمان و سطح سقف کاذب، باعث ایجاد عایق گرمایی یا حرارتی میشوند.
نکته دوم این است که دقیقا به همان دلیلی که بیان کردیم، این نوع سقف ها نوعی عایق صوتی محسوب میشوند و آلودگی های صوتی یک فضا را تا حد زیادی کاهش میدهند.
یک ویژگی ساده این نوع از سقف ها، زیبایی و خاص بودن آنها است؛ شما به راحتی میتوانید هر طرحی که در نظر دارید را به کمک سقف های کناف اجرا کنید و فضای رویایی خودتان را در خانه یا محل کار داشته باشید.
از طرف دیگر، این سقف ها محدودیتی ندارند و میتوان برای مکان های مختلف از آنها استفاده کرد.
اتاق، سرویس بهداشتی، حمام، آشپزخانه و حتی پاسیو میتوانند سقف کاذب داشته باشند؛ همچنین کاربری فضا نیز در استفاده از این نوع سقفها محدودیتی ایجاد نمیکند؛ چرا که میتوان از آنها در انواع مراکز تجاری، آموزشی، اداری، درمانی، مسکونی و … استفاده نمود.
حتی در سالن پذیرایی نیز میتوان از کناف سقف استفاده کرد و برجستگی ها یا طرح های زیبای دیگری روی آن ایجاد کرد که همراه با نورپردازی جلوه فضا را دو چندان میکند.
یک ویژگی دیگر، این است که دست طراح در پیاده سازی سقف کاذب کاملا باز است؛ به عبارتی شما میتوانید هر طرح و ایده خلاقانه و جذابی را به کمک مدل های مختلف سقف کاذب در فضای مورد نظر خود اجرا کنید تا فضایی خاص داشته باشید و از نتیجه نهایی لذت ببرید.
مزایای اجرا سقف کاذب توسط کیان دکور
۱- بازدید و مشاوره رایگان و تخصصی توسط کارشناس حرفه ای و کاربلد
۲- تحویل طراحی تمام شده پروژه به کارفرما قبل از انجام هر کاری
۳- اجرای کار توسط کارکنان مجرب و متخصص
۴- تحویل سریع و به موقع با ذکر زمان بندی در در قرارداد های شرکت کیان دکور
۵- استفاده از متریال درجه یک و با ضمانت در کار
* شرکت کیان دکور به هیچ عنوان موافق با استفاده از متریال بی کیفیت و بی ضمانت در کار نمیباشد
معایب استفاده از سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب که به آن سقف کناف کاذب هم گفته میشود، ممکن است مناسب هر فضایی نباشد و معایبی را به همراه داشته باشد؛ از این رو در این قسمت معایب این نوع سقف را بررسی خواهیم کرد:
- یکی از اولین معایب این نوع سقف ها، کاهش ارتفاع سقف فضا است؛ با توجه به این که سقف کناف زیر سقف اصلی قرار میگیرد، ممکن است کمی ارتفاع سقف را کاهش داده و باعث تنگ و کوچک به نظر رسیدن فضا شود.
- سقف های کاذب در طول زمان و به تدریج رنگ و جلوه اولیه خود را از دست میدهند. یکی از دلایل این مسئله، نشستن گرد و غبار روی این سقفها است که با نظافت منظم و دوره ای میتوان این اتفاق را به تعویق انداخت.
- میزان مقاومت این نوع سقف کمتر از سقف اصلی ساختمان است؛ بنابراین در حوادث طبیعی یا به طور کلی در مقابل فشار و ضربه مقاومت کمتری داشته و تخریب میشود.
- دوام و ماندگاری سقف کناف کاذب کوتاه است و برای افزایش آن لازم است به آن رسیدگی شود.
با وجود موارد ذکر شده در بالا شرکت کیان دکور این اطمینان را به مشتریان خود خواهد داد که با بررسی تمامی جوانب کار بهترین و با کیفیت ترین خدمات رسانی را برای مشتریان خود انجام دهد.
انواع سقف کاذب
عمدتا یکی از اقداماتی پس از انجام نوسازی یا بازسازی ساختمان برای زیبایی و نمای داخلی ساختمان انجام می شود استفاده از سقف های کاذب با طراحی نورپردازی است. سقف های کاذب انواع مختلفی دارند که در ادامه به مهمترین و پرطرفدارترین آنها اشاره می شود:

سقف کاذب کناف
عمدتا از سقف کناف در ساختمان هایی که سیستم های امنیتی و برقی دارد استفاده می شود. عبور سیستم اعلام حریق، دزدگیر، دوربین های مداربسته، طراحی های نورپردازی و… بیشتر استفاده می شود.
سقف های کاذب رابیتیس
نوع دیگر سقف های کاذب پر طرفدار است که با نصب میلگردهایی به سقف نصب این نوع سقف کاذب را با جوشکاری تسهیل می کند.
رابیتس یکی از قدیمی ترین انواع سقف های کاذب در ایران است. این نوع سقف عبارت است از یک ورق مشبک آلومینیومی که سوراخ های ریزی دارد و به کمک میلگرد به سقف وصل میشود. همچنین ممکن است به جای میلگرد، از شاخه های آلومینیومی نیز در آن استفاده شود. مشبک بودن صفحه رابیتس باعث میشود گچی که روی آن زده میشود را به خوبی در خود حفظ کند.
این سقف ها بیشتر برای ایجاد احجام زیبا در سقف استفاده میشود و افرادی که به زیبایی سقف و جلوه آن در منزل توجه ویژه ای دارند، این نوع سقف را انتخاب میکنند.
سقف کاذب pvc
از این نوع سقف برای محیط هایی مثل سرویس های بهداشتی، استخرها، لابی ساختمان ها، مراکز تجاری و… استفاده می شود.
پی وی سی یکی از پرکاربردترین سقف هایی است که در فضاهایی مانند سرویس بهداشتی و حمام استفاده میشود و دلیل آن مقاوم بودن آن نسبت به آب و رطوبت است.
این نوع سقف ها همچنین محبوبیت زیادی دارند که علت آن میتواند قیمت مناسب و سریع بودن نصب آن باشد که باعث میشود زمان و هزینه نصب سقف کاذب بسیار بهینه شود.
سقف کاذب مشبک
این نوع سقف کاذب با استفاده از پنل های گچی برای سازه های سبک استفاده می شود. در میان سقف های کاذب مشبک مدل کنافی آن طرفدار بیشتری دارد.
سقف کاذب چوبی
با توجه به اینکه چوب به دکوراسیون و فضای داخلی روح و گرما می بخشد، برای استفاده بسیار کلاسیک است. از این نوع سقف در کافی شاپ ها، رستوران ها، محیط آشپزخانه و اماکن مشابه استفاده می شود.
سقف کاذب گریلیوم
از این نوع سقف کاذب دکوراتیو که عمدتا جنس فلزی مثل آلومینیوم دارد. محیط های نمایشگاهی، تجاری، صنعتی و… از مهمترین اماکنی هستند که در آن ها بیشتر دیده می شود.
گریلیوم نوع جدیدی از نسل سقف های کاذب اماکن تجاری است که ساختاری مشبک دارد و مانند سایر انواع سقف کناف کاذب، یکدست و یکپارچه نیست. در این سقف از ورق های آلومینیومی برای ایجاد ساختار مشبک استفاده شده است که زیرساز آنها میلگرد است و به کمک آنها به سقف متصل میشوند.
بیشترین کاربرد این نوع سقف در پاساژها، ساختمان های تجاری و اداری، کافه ها و رستوران های بزرگ، فودکورت ها و … است.
از مزایای این نوع سقف میتوان به ایجاد یک ساختار یکدست و منظم در سقف اشاره کرد که چشم نواز است و حتی دریچه های تهویه و کولر نیز در آن مشخص نیست.
سقف کاذب آکوستیک یا جاذب صوتی
در محیط هایی مثل استودیو یا محیط هایی که سر و صدا و آلودگی های صوتی در آن زیاد است از این نوع سقف بیشتر استفاده می شود.
سقف های آکوستیک، همان طور که از نام آنها پیداست با صدا سر و کار دارند. این نوع سقف های کاذب بیشتر برای فضاهای شلوغ و پر سر و صدا استفاده میشوند تا صدا را تا حد ممکن کاهش دهند؛ زیرا عایق صدا بوده و به عبارت دیگر ایزولاسیون صوتی ایجاد میکنند.
بیشترین کاربرد این نوع سقف کناف، در استودیو، سینما، سالن های اجرای تئاتر و همایش و … است.
سقف کاذب آلومینیومی (از نوع دامپا)
این سقف های کاذب یکی از انواع قدیمی سقف های کاذب به شمار می آید. جنس این نوع سقف عمدتا آلومینیومی است. محیط های بیمارستانی، آموزشی و فرودگاهی از این مدل سقف کاذب استفاده می کنند.
دامپا یا سقف کناف کاذب آلومینیومی یکی از جدیدترین مدل های سقف کاذب است که افراد زیادی از آن استقبال میکنند. دامپاها از جنس آلومینیوم هستند. این نوع سقف عبارت است از ورقهای آلومینیومی خاص که طول آنها بیشتر از عرض آنها بوده و با اتصال به یکدیگر مدلهای جذابی را برای سقف کاذب ایجاد میکنند.
سقف کاذب شیشه ای یا آی گلاس
یکی از انتخاب های حساس است. چرا که شکنندگی شیشه می تواند از لیست انتخاب حذف کند. با این وجود می توان از آن برای سقف گلخانه استفاده کرد.
سقف های آی گلس صفحاتی شفاف هستند که قابلیت اجرای طرح های زیبا روی آن وجود دارد. این نوع سقف ها که کمتر از سایر انواع سقف های کناف دیده شدهاند، ساخته شده از طلق ۱۰ میلیمتری بوده و مزایای زیادی دارند. از جمله مزیت های این نوع سقف میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- سبک بودن
- محکم بودن
- زیبایی
- تنوع و خاص بودن
- امکان اجرای نورپردازی های خاص همراه با آن
- زیبایی و جذابیت دو چندان همراه با نورپردازی
سقف هایی که از جنس طلق هستند اغلب برای سقف کاذب پاسیو نیز استفاده میشوند؛ چرا که نور را از خود عبور داده اما از ورود نور اضافی جلوگیری میکند؛ همچنین به تنظیم دمای محیط در پاسیو نیز کمک میکند.
سقف کاذب کشسان یا پارچه ای
این سقف ها اگرچه می تواند ایده ای خلاقانه باشد اما برای محیط های اداری و تجاری مناسب نیست. این سقف می تواند برای اتاق خواب گزینهای مقبول باشد.
سقف کاذب MDF
نوعی از سقف های کاذب چوبی برای انواع طراحی های مدرن و کلاسیک به شمار می آید. از مهمترین مزیت های این نوع سقف ها نورپردازی با لامپ های هالوژن است که زیبایی چشمگیری به محیط می بخشد.
سقف کاذب ترکیبی
این نوع سقف کاذب می تواند ترکیبی از انواع دیگر سقف های کاذب باشد، مثلا ترکیبی از کناف، چوب و… باشد. زیرسازی در این سقف ها بسیار مهم است.
این نوع سقفها همان طور که از نامشان مشخص است، از ترکیب چند نوع سقف کناف کاذب تشکیل شدهاند. زیرسازی مطمئن و مناسب در این نوع سقف ها اهمیت زیادی دارد و باید حتما توجه شود که آیا نیاز به آهن کشی دارد یا خیر. این نوع نیز میتواند زیبایی خاصی به ساختمان بدهد؛ چرا که یک مدل کمتر دیده شده است.
سقف آسمان مجازی
از این نوع سقف کاذب در محیط هایی مثل آشپزخانه، پذیرایی، سرویس بهداشتی یا حتی اتاق خواب استفاده می شود. این طرح می تواند ثابت یا متحرک باشد.
سقف رابیتس چیست؟
همان طور که پیشتر نیز گفتیم، سقف رابیتس از صفحات مشبک تشکیل شده است؛ این صفحات باید قبل از گچ کاری نهایی ساختمان در سقف نصب شوند. در روند نصب سقف رابیتس از مفتولهایی به نام سیم رابیتس بندی و میلههایی استفاده میشود که باید به صورت افقی و عمودی قرار گیرند تا این صفحات را ثابت نگه دارند.
از مهمترین مزایای رابیتس، جذب شدن سریع گچ و ملات به آن است که باعث میشود دچار ترک خوردگی نشود. سقف رابیتس به کمک ابزار و تجهیزات زیر قابل اجرا است:
- میلگرد آویز سفحات
- توری رابیتس
- نبشی باربر
- سیم رابیتس بندی
- اندود گچ و سیمان
جالب است بدانید که برخی از افراد این نوع سقف را با نام “راویز” نیز میشناسند. بیشترین کاربرد رابیتس در سقف های کلاسیک است اما برای ساختمانهای مدرن نیز کاربرد زیادی دارد.
از جمله کاربردهای این سقف میتوان به این موارد اشاره کرد:
- پوشش دادن تاسیسات
- پنهان کردن تیرآهن ها
- مجسمه سازی
- زیباسازی نمای داخلی ساختمان
- پوشش دادن سطوح بتن سیمانی
- و …
سقف رابیتس در کنار مزایایی که به آنها اشاره کردیم، معایبی نیز دارد که آگاهی از آنها اهمیت زیادی دارد. از جمله این معایب میتوان به سنگین بودن، بالا بودن احتمال ترک خوردن، عایق صوتی نبودن و … اشاره نمود.
طرح های سقف کاذب
طرح های سقف کاذب ارتباط مستقیم با نقاط مختلف ساختمان دارد. به طور مثال طرح سقف کاذب سرویس بهداشتی و سقف کاذب حمام متفاوت از سقف کاذب پذیرایی یا حتی سقف کاذب آشپزخانه است. این تفاوت ها می تواند زیبایی معماری و دکوراسیون را چند برابر کند و نیز برای کسانی که در آن محیط قرار می گیرند احساس آرامش دریافت کنند.
یکی از مهمترین نکات مثبتی که سقف کاذب برای محیط های مختلف دارد استفاده از طراحی های نورپردازی برای زیبایی بخشی است. علاوه براینکه بسته به نوع سقف کاذب می توان از امکانات مختلف مثل نصب دوربین های مخفی، سیستم های اعلام و اطفا حریق و… استفاده کرد.



روش اجرای سقف کاذب
اجرا و نصب سقف کاذب عمدتا به دو روش تایل کوچک و بزرگ یا روش پیوسته اجرا می شود. در پیاده سازی هر کدام از این روش ها نتیجه متفاوت است.
- اجرای سقف کاذب تایل: در اجرای سقف کاذب تایل که اندازه هر تکه از سقف می تواند اندازه استاندارد مرسوم در بازار یا اندازه اولیه کارخانه ای باشد، تایل ها بین سازه های سپری قرار می گیرد. اجرای تایل می تواند گچی، pvc یا پلکسی گلاس باشد.
- اجرای سقف کاذب پیوسته: در این روش قطعات سقف کاذب تکه ای و پازلی نبوده و روی آن ممکن است با روکشی از جنس گچ پوشیده شود. از این
روش در سقف های کاذب رابیتیس، کناف، پنل گچی و PVC از این روش نصب استفاده می شود.

سقف کاذب اداری
محیط های اداری به دلیل تردد زیاد افراد و نیز ساعات طولانی حضور کارمندان همچنین عبور انواع تاسیسات نیازمند طراحی های مناسبی هستند که در طولانی مدت احساس خستگی و کسالت را برای حاضرین در آن محیط ایجاد نکند، علاوه بر اینکه ایمنی ساختمان نیز تامین شود. از همین رو سقف های کاذبی که برای محیط های اداری مورد توجه قرار می گیرد به گونه ای است که علاوه بر زیبایی ظاهری، با طراحی نورپردازی مناسب خستگی و آزار برای کارمندان و مراجعان ایجاد نکند.
از مهمترین انواع سقف کاذب اداری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ۶۰*۶۰
- کشسان
- شیشه ای
- پلکسی گلاس
- PVC
- چاپی


سقف کاذب تجاری
محیط های تجاری نیز مانند محیط های مسکونی و اداری نیازمند توجه به نما و دکوراسیون مناسب هستند. به ویژه آنکه محیط های تجاری محیط هایی برای کسب درآمد افراد بوده و توجه به این مساله می تواند بر میزان درآمدزایی تاثیر مستقیم داشته باشد. از مهمترین انواع طرح هایی که در محیط های تجاری به عنوان سقف کاذب مورد اقبال است می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سقف کاذب گچی
- سقف کاذب PVC
- سقف کناف
سقف کاذب ساده
سقف کاذب ساده انواعی از سقف کاذب کناف است که برای اهداف مورد نظر می تواند مورد استفاده قرار گیرد. سقف های کاذب ساده انواع مختلفی دارد که در ادامه به تعدادی از مهمترین آن ها اشاره می شود.
- سقف کاذب ساده گریلیوم: ورقه هایی بی رنگ است که پس از نصب هرچه بالای آن باشد قابل مشاهده است. از همین رو اقدام به رنگ آمیزی با رنگ های پودری یا مایع می کنند.
- سقف کاذب ساده تایل: این نوع سقف از قطعات پیش ساخته ای تشکیل شده که در کنار هم توسط مفتول های گالوانیزه نصب می شوند.
- سقف کاذب ساده دامپا: این نوع سقف ساده به صورت نواری با زیرساخت گالوانیزه استفاده می شود.


سقف کاذب طرح دار
سقف های کاذب طرح دار عمدتا برای محیط هایی مثل آشپزخانه و مغازه ها که در ارتفاع کمتری نسبت به سقف اصلی ایجاد می شود، یکی از گزینه های مناسب است که می توان آن را در جنس های مختلف pvc، طلقی، گچی، شیشه ای، چوبی و معرق و… با توجه به اندازه محیط و نیز بودجه مدنظر تهیه و نصب کرد. این طرح ها می تواند به اشکال مختلف باشد که در تلفیق با نورپردازی زیبایی خیره کننده ای در محیط ایجاد می کند.
از این مدل سقف کاذب همچنین می توان برای محیط هایی مثل رستوران یا کافی شاپ ها یا استخرها نیز استفاده کرد، البته باید در نظر داشت که انتخاب مناسب طرح و رنگ می تواند تاثیر به سزایی در جذابیت بصری محیط مورد نظر داشته باشد.
سقف کناف ثابت یا یکپارچه
سقف کاذب یکپارچه یا سقف یکپارچه کناف نوعی سقف کاذب سبک هستند که به جای رابیتس و گچ از فولاد سبک برای زیرسازی آنها استفاده میشود. سپس روی این زیر ساز، صفحاتی که دارای روکش گچی هستند روی آنها پیچ شده و در دو یا سه لایه تکرار میشوند.
علت نام گذاری این سقفها این است که پس از اتمام کار درزهای بین صفحات با بتونه ای مخصوص و نوار درزگیری و یکدست شده و هیچ شکافی در آن دیده نمیشود؛ به عبارت دیگر سطحی یکپارچه ایجاد میکند که متناسب با نام این نوع سقف است.
سقف کناف یکپارچه به سرعت اجرا شده و زیر سازی آن آسان و بدون دردسر است؛ به همین دلیل یکی از محبوبترین روش های تغییر فضا در پروسه بازسازی ساختمان است که روند بازسازی را کوتاهتر میکند.
از طرف دیگر در اجرای این نوع سقف، میتوان از امکان رنگ کردن نیز بهره برد. از دیگر مزایای این نوع کنافها میتوان به انعطاف معماری آن اشاره کرد؛ به این معنا که در ساخت و اجرای سقف های تزئینی و دکوراتیو، پیاده سازی طرح ها و برش های مختلف و ایجاد شکست های تزئینی را دارا است.
این نوع سقف در برابر زلزله مقاوم تر از سقف های رابیتس و گچ است که علت آن سبک وزن بودن و سازه فلزی محکم آن است.


سقف کناف متحرک و یا مشبک
سقف کاذب متحرک یا مشبک به این دلیل نام گذاری شده که میتوان آن را برداشت و دوباره نصب کرد یا حتی در صورت آسیب دیدگی یا خرابی، تعویض آن به راحتی امکان پذیر است.
این نوع سقف از صفحات مربع تولید می شود که جنس آنها گچی است و مانند بقیه سقف های کاذب، زیر سقف اصلی نصب میشود.
بیشترین کاربرد کناف مشبک یا متحرک در مراکز عمومی مانند تجاری، آموزشی، پزشکی و کلینیکها است اما اغلب در فضای خانه به کار نمیرود؛ علت این امر، نداشتن زیبایی و جلوه به اندازه سایر انواع کناف است.
سقف کاذب مجازی
سقف کاذب مجازی که با نام های سقف کشسان یا آسمان مجازی نیز شناخته میشود، نوعی سقف است که در آن اغلب تصویری از آسمان را به شکلی که طبیعی به نظر برسد، در بخشی از سقف پیاده سازی میکنند. این نوع سقف شامل تایل هایی است که تصویر روی آن پیاده سازی شده و باید مانند پازل کنار هم چیده و اجرا شوند.
برای اجرا و نصب سقف آسمان مجازی پروفیل های خاصی مورد نیاز است که باید حتما پیش از آغاز پروسه نصب تهیه شوند.

سوالات متداول
۱- سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب نوعی پوشش برای سقف اصلی ساختمان است که علاوه بر زیبایی و جذابیت ظاهری، کاربردهایی مانند عایق سازی ساختمان از نظر صوتی و حرارتی نیز دارد.
۲- آیا خانهی من به سقف کاذب احتیاج دارد؟
این مسئله به اولویتهای شما بستگی دارد. علاوه بر جذابیت زیباییشناختی، سقفهای کاذب از ویژگیهای عملکردی هستند که آکوستیک را بهبود میبخشند، سیمها و لولههای ناخوشایند را میپوشاند و میتوان آنها را در اطراف کانالهای تهویه هوا و با مصرف برق کمتر طراحی کرد. علاوه بر این، میتوانید از طرحهای ضد حریق و مقاوم در برابر رطوبت نیز استفاده کنید.
۳- سقف کاذب چقدر دوام میآورند؟
سقف کاذب POP و سقف کاذب گچی که به صورت سفارشی و با کیفیت بالا طراحی و ساخته میشوند در شرایط عادی بیش از ۲۰ سال دوام خواهند داشت
۶- انواع سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب به دو دسته تقسیم میشود که عبارت است از سقف کاذب متحرک و سقف کاذب یکپارچه. همین موارد نیز انواع مختلفی دارند از جمله:
- سقف کاذب مجازی
- سقف رابیتس
- سقف اذب گریلیوم
- سقف کاذب آی گلس
- دامپا
- سقف کاذب ترکیبی
- سقف کاذب آکوستیک
- سقف کاذب پی وی سی (pvc)
۵- نورپردازی سقفهای کاذب چقدر بهتر از نورهای سنتی است؟
نورپردازی سقفهای کاذب در مقایسه با لامپهای مهتابی، لامپهای حبابی و چراغهای ردیفی، در طولانی مدت از نظر هزینه و صرفهجویی در مصرف انرژی مقرون به صرفه است. توانایی آنها در انعکاس و پخش نور به یک ناحیهی وسیعتر باعث شده تا کارآیی بیشتری نسبت به نور متمرکز مانند چراغهای ردیفی و لامپهای مهتابی داشته باشند.
۴- مزایای استفاده از سقف کاذب چیست؟
از مهم ترین مزایای این نوع سقف ها می توان به آسان بودن تعمیر، امکان پیاده سازی مدل های مختلف، اجرای نورپردازی، زیباسازی فضای داخلی ساختمان، عایق سازی ساختمان، ایزولاسیون صوتی و امکان جابجایی برخی از انواع آن اشاره کرد.
یکی از همکارانم از خدمات شما استفاده کرده بود و بسیار راضی بود و به بنده هم پیشنهاد کرد . ممنون از شما